‘Giménez en Mbappé superduo na dubbeldeal’

Foto: ‘Giménez en Mbappé superduo na dubbeldeal’

De transfermarkt gaat al weer bijna open en dus krijgen we in december te maken met behoorlijk wat geruchtjes. Kylian Mbappé wordt wederom ‘vrolijk’ in verband gebracht met een transfer van Paris Saint-Germain naar Real Madrid. Maar gaat hij in de Spaanse hoofdstad straks voorzetten geven op Santiago Giménez?

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Gaat Kylian Mbappé Santiago Giménez van assists voorzien?

Dat lijkt een nogal bizar statement en dat is het eigenlijk ook wel. Maar volgens de Spaanse media denkt De Koninklijke niet alleen aan Mbappé (zoals elke transferperiode eigenlijk wel), maar óók aan de komst van een nieuwe spits. En wat dat betreft zou Giménez dus op de Madrileense radar staan, evenals twee Nigeriaanse Victors: Victor Boniface (Bayer Leverkusen) en Victor Osimhen (Napoli).

Het is niet voor het eerst dat de goalgetter van Feyenoord gelinkt wordt aan een verhuizing naar het Estadio Santiago Bernabéu, want al eerder konden we daar het één en ander over lezen. Trainer Arne Slot van de Rotterdammers werd er rondom de Champions League-partij tegen Atlético Madrid zelfs naar gevraagd: “Ze vroegen er voor de wedstrijd naar en ook na de wedstrijd. Maar wij weten nergens iets van hoor. Het hoort er allemaal bij. Als je als spits scoort, dan wordt je naam genoemd. En scoren doet Santiago, dat is wel duidelijk.”

15 januari 2024

Kijken we naar Mbappé, dan zien we dat zijn contract bij Paris Saint-Germain in juni 2024 afloopt. Dat betekent dat hij vanaf januari met andere clubs mag onderhandelen, maar volgens AS heeft Real Madrid hem een deadline opgelegd. Vóór 15 januari willen de Spanjaarden weten waar ze aan toe zijn. En als Mbappé dan toch kosteloos naar het Bernabéu trekt, blijft er genoeg geld over voor Giménez. Of is dat een broodje aap?

Broodje aap?

  • Lijkt mij wel
  • Nee joh
1547+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie