Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Geen euforie bij Excelsior na monsterzege: “Nog twee wedstrijden om doel te bereiken”

Foto: Geen euforie bij Excelsior na monsterzege: “Nog twee wedstrijden om doel te bereiken”

Ondanks dat Excelsior zaterdagavond geen spaan heel hield van ADO Den Haag (7-1), was er geen euforie binnen de spelersgroep. Trainer Marinus Dijkhuizen vertelt dat het besef er goed is dat de Kralingers nog twee hele belangrijke wedstrijd voor de boeg hebben.

Excelsior haalde flink uit in de halve finale van de promotie/degradatie play-offs, nu wacht de eindstrijd

Na de nipte uitoverwinning in Den Haag klaarde Excelsior in eigen huis gedecideerd de klus in de halve finale van de promotie/degradatie play-offs. Dijkhuizen moet zijn formatie met beide benen op de grond houden. “Bij mij is er geen ruimte om gemakzuchtig te worden, dat weten de jongens. Ik druk dat over het algemeen snel de kop in. Iedereen weet waar het om gaat en iedereen weet dat er nog twee wedstrijden zijn om ons doel te bereiken”, vertelde de trainer in gesprek met Voetbal International.

“Ik proefde ook geen euforie in de kleedkamer, ik denk dat iedereen zelf heel goed weet hoe de situatie is. Dat we dit hebben laten zien tegen ADO geeft vertrouwen. Dit is een geweldige, gekke groep die nog twee keer moet vlammen”, vervolgde Dijkhuizen.

NAC tegenstander in de finale

Excelsior neemt het in de finale op tegen het verrassende NAC Breda, dat in de Keuken Kampioen Divisie als 8ste eindigde maar in de play-offs veel beter voor de dag komt. Aanstaande dinsdag is de heenwedstrijd van de finale in Breda, de beslissing vindt zondag plaats in het Van Dongen & De Roo Stadion.

Gaat Excelsior het makkelijk krijgen tegen NAC?

  • Ja, zeker wel
  • Dat denk ik niet
148+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie