Fledderus per direct weg bij Eredivisie CV

Foto: Fledderus per direct weg bij Eredivisie CV

Mark-Jan Fledderus stopt per direct als technisch manager bij de Eredivisie CV. De voetbalbestuurder was nog maar een half jaar actief voor de organisatie, maar houdt het voor gezien. Beide partijen kwamen in onderling overleg overeen dat ze niet verder met elkaar konden.

Eredivisie CV en Fledderus snel uit elkaar

“Er was recent een evaluatiemoment. Dat hadden we ook met elkaar afgesproken. Daarin hebben we vastgesteld dat we, ondanks de prettige samenwerking, niet verder met elkaar gaan”, reageert Jan de Jong, directeur Eredivisie CV. “Dat kan natuurlijk altijd gebeuren en daarvoor voer je ook dergelijke gesprekken. Wij danken Mark-Jan voor zijn inzet en inbreng. Het is een fijne kerel, die goed in het team paste maar nu zijn geluk elders gaat beproeven. Daarbij wensen wij hem alle succes!”

Daarmee komt er een einde aan een kortstondig verblijf van Fledderus bij de Eredivisie CV. Onlangs kwam de oud-bestuurder van FC Groningen nog negatief in het nieuws, nadat hij als speler van amateurclub HSC een tegenstander een klap in het gezicht gaf. “edereen weet dat ik een temperamentvolle speler was en dan moet ik me niet uit de tent laten lokken. Dat is een minuutje of zestig gelukt, maar toen gaf een speler van ODV me een duwtje bij het teruglopen en ik vond hem heel irritant. Toen gaf ik hem een duw in het gezicht terug. Dat moet ik niet doen en als de scheids het had gezien, was het een rode kaart”, was de reactie, geciteerd door Voetbal International, van Fledderus destijds. Naast de functie van technisch directeur bij Groningen, bekleedde de bestuurder deze ook bij Heracles Almelo.

Zien we Fledderus snel terug in een bestuurlijke functie bij een profclub?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
222+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie