Feyenoord ziet het zitten in Hendriks en breekt contract open

Foto: Feyenoord ziet het zitten in Hendriks en breekt contract open

Ramon Hendriks gaat langer door bij Feyenoord. De verbintenis van de 20-jarige verdediger liep aanvankelijk tot 2023, maar is nu opengebroken tot medio 2025.

Hendriks maakt sinds 2017 onderdeel uit van de stadionclub. De linksbenige back speelde eerder voor amateurclub ASWH in zijn geboorteplaats Hendrik-Ido-Ambacht en de jeugdopleiding van FC Dordrecht. Sinds zijn overstap naar Rotterdam-Zuid speelde hij bij Feyenoord Academy voor diverse jeugdelftallen, tekende hij in 2020 zijn eerste profcontract en deed hij ervaring op als huurling bij NAC Breda. Dit seizoen kwam hij tot dusver tot acht officiële duels voor Feyenoord 1.

“Bij deze club wil ik slagen”, laat Hendriks weten op de clubwebsite van Feyenoord.Ik merk dat ik beter word door op hoog niveau te trainen met het eerste elftal. Dat de club dat ook ziet, blijkt onder meer uit deze contractverlenging. Aan mij om gretig te blijven en me verder te ontwikkelen.”

“Uitstekende ontwikkeling”

Technisch directeur Frank Arnesen is in zijn nopjes met de deal. “Een goede zet voor zowel hem als ons. Ramon maakt sinds vorige zomer vast onderdeel uit van het eerste elftal en ontwikkelt zich uitstekend. Hij is een leergierige voetballer, waarvan je ziet dat hij profijt trekt van het niveau om hem heen. Dit seizoen laat hij steeds meer zien wat hij in zijn mars heeft en we zijn ervan overtuigd dat hij in de toekomst van nog meer waarde gaat zijn voor Feyenoord”, klinkt het.

De eindzege voor Feyenoord in de Conference League? 9x je geld!

Langer in ❤️??#Hendriks2025

— Feyenoord Rotterdam (@Feyenoord) March 21, 2022

Een basiskracht voor de komende jaren bij Feyenoord?

  • Dat zeker weten
  • Heb mijn twijfels…
50+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie