Feyenoord-selectie in problemen na move Berghuis: “Niet slim gedaan”

Foto: Feyenoord-selectie in problemen na move Berghuis: “Niet slim gedaan”

Bryan Linssen vertelt de nodige details over de pikante move van Steven Berghuis van Feyenoord naar Ajax. De transfer zorgde ook voor problemen binnen de Rotterdamse selectie.

Net voordat de move naar Ajax was afgerond, lekte er een screenshot uit van de groepschat van de Feyenoord-selectie. Daarop was te zien dat de creatieveling de groepsapp had verlaten, terwijl het telefoonnummer van Linssen ook te zien was. “Het was nog niet bekend dat Steven naar Ajax ging, volgens mij. Maar hij werd toen al wel bedreigd”, aldus de Limburger bij het ESPN-programma Fresia & Milan Parkeren de Bus.

Berghuis nam een nieuw nummer door de vele bedreigingen. Hierdoor ging hij automatisch uit de groepsapp. De Feyenoord-spelers reageerden met lachende emoji’s en gifjes. “In zo’n groepsapp met dertig gasten, wordt er natuurlijk altijd gelachen en geouwehoerd. Alleen een jonge jongen wilde dat naar zijn vrienden sturen. En dat had hij niet zo slim gedaan, want hij had beter mijn nummer kunnen opslaan en Bryan daar neer kunnen zetten. Dan had niemand mijn nummer gezien.” 

“Steven heeft er veel last van gehad”

“Wat ik kreeg in twee minuten tijd… Dat was niet normaal. Dat was een speeltje voor een vrouw geweest: een vibrator die niet stopte met trillen”, lachte de huidige aanvaller van Urawa Red Diamonds, die benadrukte dat Berghuis het grootste slachtoffer was van het uitlekken van het screenshot. “Steven heeft er wel heel veel last van gehad. Ik denk dat hij dat ook wel ingecalculeerd had. Dat het er veel zou gaan gebeuren als je die stap maakt. Maar uiteindelijk is het nooit leuk en hoort het gewoon niet.”

Weet je zeker dat Feyenoord in de top-3 eindigt?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Grote blunder?

  • Natuurlijk
  • Ach…
1094+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie