Feyenoord rondt Stengs-transfer af

Foto: Feyenoord rondt Stengs-transfer af

Feyenoord heeft de komst van Calvin Stengs bekendgemaakt. De 24-jarige aanvaller bij de Rotterdammers een contract voor vier jaar getekend.

Feyenoord kaapt Stengs voor neus Antwerp weg

De transfer zat er al aan te komen, nadat eerder al bekend werd dat Feyenoord Stengs voor de neus van Royal Antwerp FC wilde wegkapen. Naar verluidt moeten de Rotterdammers een bedrag van zes miljoen euro overmaken aan OGC Nice.

Dinsdag rondde Stengs met succes de medische keuring af, waarna de aanvaller zijn contract tot medio 2027 kon ondertekenen. Voor de buitenspeler is zijn komst een hereniging met Feyenoord-trainer Arne Slot, die hij nog goed kent uit zijn AZ-periode. Stengs was het afgelopen seizoen op huurbasis actief bij Antwerp, waarmee hij de dubbel pakte. De club van trainer Mark van Bommel en technisch directeur Marc Overmas hadden de aanvaller graag willen houden, maar grepen echter mis.

“Het voelt goed om het Feyenoord-shirt te dragen”, vertelt Stengs in een eerste reactie op de clubsite. “Er zijn hier veel mooie uitdagingen om naar uit te kijken. Daarnaast ben ik al goed bekend met de manier van spelen onder Arne Slot, wat zal helpen om me sneller aan te passen.”

“Ik kijk er ook enorm naar uit om in De Kuip te spelen”, vervolgt de aanvaller. “Het gaf mij altijd al een bijzonder gevoel als ik dit stadion binnenliep. Dat zal vanaf nu als Feyenoorder alleen nog maar specialer zijn.”

Is Stengs een aanwinst voor Feyenoord?

  • Ja
  • Nee
299+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie