Feyenoord-hoofdbrekens voor Arne Slot

Foto: Feyenoord-hoofdbrekens voor Arne Slot

Feyenoord speelde met 2-2 gelijk in de topper tegen PSV. Volgens de ESPN-analisten Kenneth Perez en Mario Been was dat ook mede te danken aan het uitstekende keeperswerk van Timon Wellenreuther. Het tweetal is dan ook van mening dat trainer Arne Slot niet meer om de Duitser heen kan.

Perez en Been pleiten voor basisplaats Wellenreuther bij Feyenoord

“Wederom heeft hij fantastisch gekeept”, oordeelt Perez bij Dit was het Weekend over de Feyenoord-doelman. “Je zou toch zeggen dat deze Wellenreuther nu boven zijn niveau keept. Dit is toch nooit een hoogvlieger geweest? Iemand die zo lang geen eerste keeper is geweest, die is nu wel zo verschrikkelijk goed. Het is echt niet te geloven.”

Been kan zich helemaal vinden in de woorden van zijn collega-analist. “Hij laat dit al weken zien. Het is natuurlijk altijd de discussie wie de eerste keeper bij Feyenoord moet zijn. Arne Slot heeft altijd gezegd dat Bijlow zijn eerste doelman is. Als spelers in vorm zijn of het goed doen, dan wissel je ze ook. Dus waarom zou je dat niet met je keepers kunnen doen? Als dit zo doorgaat kan ik me voorstellen dat Slot hem een keer gaat laten staan.”

Wellenreuther toonde zich vorig seizoen ook al een uitstekende stand-in voor Bijlow en verrichte toen onder meer een cruciale redding tegen Ajax. Nadien kreeg Bijlow zijn basisplaats gewoon terug van Slot, maar nu de doelman opnieuw geblesseerd is geraakt en Wellenreuther wederom sterk keept wordt de roep steeds groter om de Duitser te laten staan.

Voor wie moet Slot kiezen als Bijlow weer fit is?

  • Bijlow
  • Wellenreuther
189+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie