‘Feyenoord heeft tweede aanwinst binnen’

Foto: ‘Feyenoord heeft tweede aanwinst binnen’

Volgens 1908.nl heeft Feyenoord zijn tweede zomeraanwinst (na Gijs Smal) binnen. De website meldt namelijk dat de Rotterdammers een akkoord bereikt hebben met Anis Hadj Moussa én zijn werkgever Patro Eisden. Momenteel komt de technisch begaafde Algerijn uit voor Vitesse, op huurbasis.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Anis Hadj Moussa naar Feyenoord’

“Intern wordt Moussa gezien als de opvolger van Alireza Jahanbakhsh, waarvan de cluboptie tegen de huidige voorwaarden niet gelicht wordt”, schrijft het bovengenoemde medium. “Zijn contract is al formeel opgezegd door de club. Eerder zag de club Javairô Dilrosun verkassen naar Club América.”

1908.nl gaat verder: “Feyenoord maakt over meerdere termijnen een lichte transfervergoeding over naar Patro Eisden, wat uitkomt op het tweede niveau in België. De 22-jarige Moussa verdiende eerder zijn sporen in de jeugdopleiding van RC Lens en Royal Olympic Club de Charleroi.”

Ook Ajax en PSV werden gelinkt aan Moussa, maar volgens de genoemde bron hebben de Amsterdammers en de Eindhovenaren nooit toenadering gezocht tot de Algerijn om een transfer bespreekbaar te maken.

Eén-tegen-één

Oefenmeester Arne Slot liet een paar dagen geleden nog over de hoofdrolspeler in dit verhaal weten: “Ik zeg nooit wat over spelers die niet van ons zijn. Maar wat ik wel kan zeggen is dat ik heel erg fan ben van spelers die de één-tegen-één domineren. En dat doet hij wel.”

Goede aanwinst?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
480+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie