Fabrizio Romano brengt uitsluitsel over ‘interesse Ajax in Højbjerg’

Foto: Fabrizio Romano brengt uitsluitsel over ‘interesse Ajax in Højbjerg’

Ajax werd deze week plots gelinkt aan Pierre-Emil Højbjerg, middenvelder van Tottenham Hotspur. De Amsterdammers werden ook al aan hem gelinkt toen-ie nog bij Southampton speelde. Transfergoeroe Fabrizio Romano ziet het niet gebeuren.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Tottenham Hotspur wil Deense middenvelder niet laten gaan

Op het social medium X schrijft Romano: “Ondanks geruchten over Juventus en Ajax staat Tottenham Hotspur er momenteel niet voor open om Pierre-Emil Højbjerg in januari op huurbasis te laten vertrekken.” Afgelopen zomer wezen de Spurs al een huuraanbieding van Atlético Madrid af en ook in de winterstop mag hij dus niet weg.

Tussen wal en schip

Højbjerg was tot voor kort een vaste basisspeler bij The Spurs, maar de nieuwe oefenmeester van de Londenaren, Ange Postecoglou, lijkt geen grote fan te zijn van zijn kwaliteiten, waardoor de international van Denemarken zich tussen de basis én de dug-out begeeft. Toch mag hij dus niet weg.

Ajax-trainer John van ‘t Schip liet onlangs weten over mogelijke activiteit op de winterse transfermarkt: “Wat ik wel kan zeggen, is dat er nog wel wat ervaring bij kan. Dat is waar we onder meer naar zullen kijken. Of dat gaat lukken, weet ik niet. Het moet een meerwaarde voor de groep in het geheel zijn en in de kleedkamer iemand zijn die meer kan brengen. En die liggen niet een-twee-drie voor het oprapen.” Met zijn 28 jaar is Højbjerg natuurlijk wel zo’n ‘ervaren kracht’, maar hij lijkt dus niet haalbaar.

Had jij hem graag bij Ajax gezien?

  • Ja
  • Nee
199+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie