Eredivisie-sensatie naar Ajax?

Foto: Eredivisie-sensatie naar Ajax?

Ajax scout niet zo heel vaak meer in de Eredivisie, maar misschien moeten de Amsterdammers dat wel weer gaan doen. Bij sc Heerenveen, de tegenstander van afgelopen zondagmiddag (3-2 verliespartij), loopt er namelijk wel een leuk spelertje rond… En dan hebben we het natuurlijk over Osame Sahraoui!

‘Osame Sahraoui naar Ajax’

Bij Veronica Offside zei Andy van der Meijde onlangs: “Die zou bij Ajax meekunnen, denk ik.” Al hoeft dat niet zo heel veel te betekenen: “Ja, tegenwoordig kan iedereen daar mee. Maar ik vind hem een goede buitenspeler. Hij heeft een actie in huis, kan een goal maken, heeft overzicht en een goed temperament.”

Zijn medetafelgast Wim Kieft vindt Sahraoui in ieder geval beter dan Carlos Forbs… “Die jongen die nu bij Ajax op die positie speelt, daar word ik ook niet vrolijk van. Ik zie het niet. Maar ik zie het ook niet in andere aankopen. Sutalo, Sosa, dat kan niet, man. Het zijn internationals, zeggen ze…”

Hugo Borst twijfelt over de Heerenveen-sterspeler: “Ik denk dan toch aan Sulejmani. Van Heerenveen naar Ajax liep toen niet goed af. In dat opzicht is het een beetje link.”

Miljoenendeal voor Sahraoui

Osame Sahraoui moet hoogstwaarschijnlijk een flinke duit kosten. De 21-jarige Noor heeft namelijk nog een contract in het Abe Lenstra Stadion tot medio 2026 en zijn marktwaarde wordt ‘al’ op 6,5 miljoen euro geschat. Wil Ajax écht spijkers met koppen slaan, dan moeten de Amsterdammers vermoedelijk snel zijn, want Sahraoui lag in de afgelopen winter al goed in de markt. Hellas Verona werd genoemd als mogelijke bestemming en naar verluidt bracht Celta de Vigo zelfs een bod van acht miljoen euro op hem uit. Tevergeefs weliswaar.

Goed target?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
3964+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie