Enkel lof voor PSV-duo: ‘Waren echt goed met z’n tweeën’

Foto: Enkel lof voor PSV-duo: ‘Waren echt goed met z’n tweeën’

André Ramalho en Olivier Boscagli kunnen op lof rekenen van Kees Kwakman. Het centrale duo kwam woensdagavond uitstekend voor de dag volgens de analist. Ook gaat de oud-speler van NAC in op de rol van Joey Veerman.

‘Hij was niet heel erg aanwezig, maar dat hoeft niet meteen iets te betekenen’

Vaker dan eens werd hij de afgelopen weken verguisd door PSV-fans, maar woensdagavond nam Ramalho wraak, zag Kees Kwakman. “Ramalho was écht goed vandaag”, zegt de analist bij Voetbalpraat van ESPN. Ik vond sowieso dat PSV het goed deed, want RC Lens speelde best in een lastig systeem. Boscagli en Ramalho werden best vaak uit elkaar getrokken. Die backs van PSV deden dat ook echt goed. Maar er waren ook momenten dat het wel één-op-één was en dat deden ze ook erg goed. Boscagli en Ramalho waren echt goed met z’n tweeën.”

Ook de veelbesproken Joey Veerman werd door Kwakman onder de loep genomen: “Veerman had twee momenten waarop hij een andere keuze maakte. Maar hij is juist de speler die de passes geeft. Ik vond hem vandaag verdedigend beter dan aan de bal. En dat is niet altijd het geval bij hem.”

Verkeerde wissel

In de tweede helft werd Guus Til vervangen door Malik Tillman. Geen beste keuze volgens Kwakman, al viel Til niet positief op. “Til is een speler die je niet perse hoeft te zien in wedstrijden”, begint de oud-voetballer. “Maar hij komt altijd wel voor de goal en doet zijn werk goed. Ook in het druk zetten is hij belangrijk. In zo’n wedstrijd heb je denk ik ook meer aan Til dan aan Tillman. Hij was niet heel erg aanwezig, maar dat hoeft niet meteen iets te betekenen.”

Team Til of Team Tillman?

  • Til
  • Tillman
205+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie