‘Einde seizoen voor Ajax-talent’

Het spektakelstuk tussen FC Den Bosch en Jong Ajax eindigde vrijdagavond in mineur. Nadat er zes doelpunten waren gevallen, aan beide kanten drie, ging het in blessuretijd mis bij Mika Godts. Het talent van Jong Ajax raakte ernstig geblesseerd en moest in de blessuretijd per brancard het veld verlaten.

Ernstige blessure voor Godts?

De Belg had enkele minuten daarvoor nog de eindstand op 3-3 bepaald, nadat hij een penalty had benut. Vervolgens ging het mis voor Godts, die zonder ook maar een tegenstander in de buurt aan de zijlijn naar de grond ging. Het toptalent moest de strijd staken en werd enkele minuten later met een brancard van het veld gedragen.

Het is nog niet bekend hoe ernstig de opgelopen kwetsuur is, maar afgaande op de beelden lijkt het er niet goed uit te zien. De beweging die Godts maakte met de knie doet het ergste vermoeden, waardoor het mogelijk al einde seizoen is voor het Ajax-talent.

Denk jij dat Godts in de toekomst basisspeler wordt bij Ajax 1?