Dusan Tadic gaat viral met actie bij Fenerbahçe

Dusan Tadic heeft woensdagavond grote indruk gemaakt met een prachtige treffer voor Fenerbahçe tegen Adana Demirspor. Mede door dit doelpunt van de oud-Ajacied won de Turkse topclub met 4-2.

Dusan Tadic maakt wereldgoal voor Fenerbahçe tegen Adana Demirspor

Een aantal bekende namen vonden het net tijdens dit onderonsje in de Süper Lig. Mario Balotelli had voor Adana gelijk gemaakt, waarna Edin Dzeko net na rust de 2-1 op het scorebord zette. In de 70ste minuut deed Tadic een duit in het zakje, en hoe!

De keeper van de tegenstander probeerde ver uit zijn doel uit te verdediger en bracht een ploeggenoot in de problemen. Tadic kon overnemen en besloot net over de middenlijn de bal na de stuit in een keer op het lege doel te schieten. Doelman Sahruddin Mehemmedeliyev kwam te laat en zag de bal in het doel vallen: 3-1. De treffer ging vervolgens heel de wereld over.

Oud-AZ’er Yusuf Barasi maakte nog de aansluitingstreffer, maar het slotakkoord was voor Serdar Dursun die de eindstand op 4-2 bracht. Hierdoor blijft Fenerbahçe in het spoor van koploper Galatasaray. De achterstand bedraagt twee punten.