Driessen laakt PSV: “Die gaat gewoon”

Foto: Driessen laakt PSV: “Die gaat gewoon”

Valentijn Driessen is kritisch op het aankoopbeleid van PSV. De Eindhovenaren hebben dit seizoen weliswaar grote stappen gezet dankzij een aantal goede aankopen, maar volgens de chef voetbal zijn niet alle vacatures ingevuld.

Misgelopen Driouech blunder van PSV

“Earnest Stewart wordt bewierookt voor de spelers die hij gehaald heeft, maar je moet ook kijken welke spelers er niet gehaald zijn”, zo toont Driessen zich kritisch in de voetbalpodcast Kick-Off. “In de zomer die centrale verdediger die niet kwam, en nu weer het verhaal met Yorbe Vertessen.”

Couhaib Driouech was een serieuze kandidaat voor PSV. Driessen: “Driouech, die wel onderweg was naar Eindhoven maar niet is gekomen. Dat was bijvoorbeeld onder iemand als Harry van Raaij (voormalig voorzitter van PSV, red.), die geen technisch directeur was, onbestaanbaar geweest.”

Reputatie moet leidend zijn

“Die had echt de kosten voor de baat uit laten gaan. En die had doorgehaald”, zo vervolgt Driessen. “Er is geen speler van Excelsior die Harry van Raaij niet gehaald zou hebben. Als hij de baas van PSV zou zijn geweest. Die laat zich toch niet kisten door die gasten uit Kralingen?”

“Dat is PSV, de kampioen met een straatlengte voorsprong. Dat is ook een bepaalde hiërarchie. Een speler die van Excelsior naar PSV wil, die gaat gewoon. Daar zorgt PSV zelf voor. Excelsior krijg nog steeds geld voor Jerdy Schouten, waar hij ook heengaat. Daar kun je het ook in zoeken”, besluit Driessen.

Eens met Driessen?

  • Ja
  • Nee
409+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie