“Die 1-7 is ook een tik voor Feyenoord, dat werkt wel door”

Foto: “Die 1-7 is ook een tik voor Feyenoord, dat werkt wel door”

Wil Feyenoord de titelrace nog enigszins nieuw leven inblazen, dan zal het zondag op bezoek bij PSV moeten winnen. De achterstand bedraagt immers al tien punten, waardoor de Rotterdammers alleen nog kans maken bij een overwinning. Voormalig PSV-middenvelder Björn van der Doelen voorziet echter een kansloze missie voor Feyenoord.

Feyenoord maakt weinig kans op bezoek bij PSV

Tegenover Voetbal International laat Van der Doelen weten dat het te maken heeft met de 1-7 overwinning van PSV op PEC Zwolle. “Dat werkt daar ook wel door. Als je nog een beetje hoop hebt om kampioen te worden als runner-up, dan hoop je dat het fout gaat in zo’n wedstrijd bij PEC. Of dat het een heel moeizame overwinning is.”

De oud-middenvelder is echter onder de indruk van PSV. “Maar 1-7 is zo overtuigend, dat werkt door naar de concurrentie. Het doet mijn PSV-hart sneller kloppen.” Vooral Luuk de Jong kan op complimenten rekenen, die tegen Zwolle drie keer trefzeker was. “En Pepi heb je gewoon nog achter de hand, een spits die ook heel makkelijk scoort. Hij staat al klaar als de carrière van De Jong een keer ten einde komt. Maar daar ziet het voorlopig nog niet naar uit. Hij verricht zoveel werk en neemt de hele ploeg mee met zijn drukzetten. Ik vind het ongekend.”

Volgens Van der Doelen heeft het besluit van De Jong om niet meer voor Oranje uit te komen goed uitgepakt voor de spits. “Zijn keuze om niet meer voor het Nederlands elftal is ook wel een heel goede geweest. Dat scheelt heel veel, dat je tijdens de interlandperiode niet weg hoeft en even rust hebt.”

Denk jij ook dat de 1-7 van PSV doorwerkt op Feyenoord?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
396+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie