Debuteert Henderson komend weekend al voor Ajax?

Foto: Debuteert Henderson komend weekend al voor Ajax?

Het zou zomaar kunnen dat Jordan Henderson komend weekend tegen RKC gelijk gaat debuteren voor Ajax. Dat schrijft De Telegraaf. Een bliksemdebuut is mogelijk omdat een delegatie van de Amsterdammers richting Engeland vliegt voor de afhandeling van de transfer.

Amsterdammers maken haast met vastleggen 33-jarige Brit

De krant weet: “Ajax wil het papierwerk van de transfer van Jordan Henderson zo snel mogelijk afronden. Hoofdscout Kelvin de Lang, die bij afwezigheid van een directeur voetbal de transfers voor zijn rekening neemt, en advocate Barbara Stork vliegen woensdagmiddag naar Manchester voor een meeting met Hendersons zaakwaarnemer Tyler Alexander-Arnold en de Nederlandse tussenpersoon Nathan van Kooperen.”

Hoewel het verkrijgen van een werkvergunning voor vertraging zou kunnen zorgen, valt het niet uit te sluiten dat Henderson zondagmiddag tegen RKC gelijk minuten gaat maken voor Ajax.

Robert Maaskant

In de podcast Derde Helft vertelt Robert Maaskant dat hij hoge verwachtingen heeft van de Brit, die overkomt van Al-Ettifaq. “Als Henderson een jongen is die prima met iedereen om kan gaan en zich niet groter voordoet dan dat hij is. Het is ook een dienende speler. Hij past perfect in het middenveld. Ze hebben gewoon een stofzuiger nodig die de controle houdt en de bal op een simpele manier in bezit houdt.” Het zal wel wennen worden. “Ik heb altijd twijfels over Premier League-voetballers die naar de Eredivisie komen, dat is wel echt een andere manier van voetballen. Ik verwacht wel dat hij naar Ajax gaat, puur om belastingtechnische redenen.”

Denk jij dat Henderson komende zondag al gaat debuteren?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
592+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie