Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Couhaib Driouech neigt naar PSV’

Foto: ‘Couhaib Driouech neigt naar PSV’

Couhaib Driouech is best grof wild op de transfermarkt, want hij wordt begeerd door meerdere clubs, waaronder Royal Antwerp FC én PSV. Volgens De Telegraaf hebben de Eindhovenaren de beste papieren om de aanvaller van Excelsior vast te leggen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘PSV heeft streepje voor op Royal Antwerp FC’

“Nadat een transfer in januari spaak liep, is PSV druk doende om Couhaib Driouech in de zomer alsnog naar Eindhoven te halen”, bericht het bovengenoemde dagblad namelijk op donderdag. “

Men gaat verder: “In de voorbije weken dook Royal Antwerp FC op als geïnteresseerde club en deed het al een poging om de snelle aanvaller van Excelsior te contracteren, maar PSV heeft de interesse nieuw leven ingeblazen en heeft volgens bronnen in België een streepje voor op de onttroonde Belgische landskampioen.”

Minder dan 4 miljoen

In de winterstop waren de Eindhovenaren nog bereid om ongeveer vier miljoen euro af te tikken voor hun doelwit, maar zoveel zit er nu niet in het vat voor Excelsior… “Driouech zelf had wel oren naar een transfer, maar Excelsior trok de stekker uit de onderhandelingen, toen bleek dat de beoogde vervanger (Leo Sauer) niet naar Kralingen zou komen. Het sportieve belang van Eredivisiebehoud woog voor Excelsior zwaarder dan halverwege het seizoen een klapper op de transfermarkt maken.”

Tjaronn Chery lijkt overigens wél op weg naar Antwerpen, want daar heeft hij zelfs al een medische keuring ondergaan (aldus De Telegraaf).

Zou jij ook naar PSV neigen?

  • Ik wel
  • Ik niet
296+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie