Corruptie bij Sevilla-PSV? “Dit is heel vermoeiend!”

PSV beleeft vooralsnog weinig plezier aan het treffen met Sevilla woensdagavond in de Champions League, waarbij het 1-0 staat in de rust. Veel kijkers wijzen naar één man.

Scheidsrechter speelt kwalijke rol in eerste helft

Sevilla kwam na 24 minuten op voorsprong door Sergio Ramos, na een erg makkelijk gegeven vrije trap van scheidsrechter Davide Massa. Even later trapte de Italiaan ook in de aanstellende Lucas Ocampos. De Argentijn ging overdreven neer tijdens een duel met Hirving Lozano. De Mexicaanse aanvaller kreeg geel en mist daardoor de laatste groepswedstrijd tegen Arsenal.

Op X heeft men geen goed woord over voor Massa. Daarnaast laakt men ook de instelling van Sevilla. Een greep uit de reacties: