‘City kijkt bij concurrent om transferdomper op te vangen’

Foto: ‘City kijkt bij concurrent om transferdomper op te vangen’

Ondanks dat Manchester City momenteel in de spannendste fase van het seizoen zit, kijkt de Engelse grootmacht ook al naar de komende jaargang. The Citizens kijken in de eigen competitie naar een opvolger van hun aanvoerder.

Kovacic moet Gündogan opvolgen

Ilkay Gündogan, de laatste maanden verkerend in een uitstekende vorm, gaat de club zo goed als zeker verlaten. Hij heeft een aflopende verbintenis en de kans lijkt verkeken dat die verlengd gaat worden. Na zeven jaar eindigt de periode van de aanvoerder dus in Manchester. De 32-jarige Duitser wordt gelinkt aan onder meer FC Barcelona en Arsenal.

Fabrizio Romano weet dat City de opvolger van Gündogan bij Chelsea ziet rondlopen. Mateo Kovacic moet Gündogan doen vergeten in het Etihad Stadium. Volgens de Italiaanse transferexpert zijn de eerste concrete besprekingen al achter de rug. Onderhandelingen met het kamp van de Kroatische middenvelder verliepen de voorbije dagen naar verluidt ook al positief. De 29-jarige international speelt inmiddels vier jaar voor The Blues, die hem overnamen van Real Madrid.

Renovatie bij Chelsea

Chelsea gaat deze zomer de selectie flink renoveren na het dramaseizoen dat eindigde op de twaalfde plaats in de Premier League. Vooral het overbezette middenveld gaat flink op de schop. João Félix keert terug naar Atlético Madrid, terwijl Ruben Loftus-Cheek en Christian Pulisic naar verluidt een Italiaans avontuur aangaan. Ook Mason Mount vertrekt uit Londen, net als waarschijnlijk dus Kovacic.

Een goede opvolger?

  • Ja, prima
  • Nee, dan ga je echt achteruit
123+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie