Chelsea en Liverpool stellen op Stamford Bridge zwaar teleur

Foto: Chelsea en Liverpool stellen op Stamford Bridge zwaar teleur

Het duel in de Premier League tussen Liverpool en Chelsea van dinsdagavond is er een om snel te vergeten. Beide ploegen kwamen namelijk niet tot scoren en hielden daarmee beide een punt over aan de wedstrijd.

Teleurstellend duel tussen Liverpool en Chelsea

De twee Engelse topclubs zijn allebei bezig aan een teleurstellend seizoen. Waar Chelsea deze week met het ontslag van Graham Potter dit voetbaljaar alweer afscheid nam van de tweede trainer, draait Liverpool eveneens teleurstellend. Het team van Jürgen Klopp bezet de achtste plaats in de Premier League en moet vrezen voor het mislopen van Europees voetbal.

Chelsea en Liverpool hadden dinsdag dan ook iets om voor te strijden, maar dat was allerminst op het veld terug te zien. De Londenaren kwamen nog het beste uit de startblokken en waren dichtbij de openingstreffer. João Félix kwam als eerste in een interessante positie, maar door een slechte aanname kon Joël Matip nog anticiperen.

Later in de eerste helft leek Chelsea op een voorsprong te komen. Een volley van Reece James vloog binnen, maar Enzo Fernández bleek in een eerder stadium in een buitenspelpositie te hebben gestaan. Na rust kreeg Kai Havertz de bal over de lijn en leek Chelsea alsnog op 1-0 te staan. De aanvaller bleek de bal echter tegen zijn hand te hebben gekregen, waardoor de treffer niet telde.

Opvallende statistiek

Aan het einde van het duel leken beide clubs vervolgens genoegen te nemen met een punt en hadden de toeschouwers daarom weinig meer om van te genieten. Het was voor de vierde keer op een rij dat een wedstrijd tussen Liverpool en Chelsea in een doelpuntloos gelijkspel eindigde, een statistiek die vrijwel nooit voorkomt in Engeland.

Wint Liverpool thuis van Arsenal?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moet Liverpool na dit seizoen afscheid nemen van Klopp?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
101+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie