Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Cambuur troeft Eredivisie-clubs af en presenteert eerste zomeraanwinst

Foto: Cambuur troeft Eredivisie-clubs af en presenteert eerste zomeraanwinst

SC Cambuur heeft een grote slag geslagen door Nicky Souren te binden. Daarmee troeven de Leeuwarders een aantal Eredivisie-clubs over. De 24-jarige middenvelder komt transfervrij over van MVV Maastricht.

Middenvelder Nick Souren verruilt MVV Maastricht transfervrij voor SC Cambuur

Cambuur maakte de komst van Souren dinsdagmiddag bekend via de officiële kanalen. Het is de eerste zomeraanwinst van de Keuken Kampioen Divisie-club. De Rotterdammer speelde de voorbije drie jaar voor MVV, waar hij uitgroeide tot een sterkhouder. De Maastrichtenaren hadden hem in 2021 overgenomen van streekgenoot Roda JC. Afgelopen seizoen kwam Souren tot 36 competitiewedstrijden, waarin hij goed was voor twee goals en vier assists.

‘Kiest voor ons project’

Bij Cambuur reageerde technisch manager Lars Lambooij zeer verheugd op de komst van de aanwinst. “Er was veel interesse voor Nicky uit zowel Eredivisie als Keuken Kampioen Divisie en dat hij desondanks heel bewust voor ons project met onder meer het nieuwe stadion kiest zegt veel. Daar zijn we heel blij mee en wij denken dat Nicky op meerdere gebieden heel goed bij ons gaat passen. Allereerst past hij als dynamische middenvelder heel goed bij onze manier van spelen en met zijn leiderschapskwaliteiten en professionele mentaliteit geldt dat ook als mens.”

Cambuur kende een zeer teleurstellend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie met de 13e plaats. MVV eindigde vier plekken hoger op de ranglijst.

Had hij de stap naar de Eredivisie aangekund?

  • Jawel hoor
  • Dat denk ik niet
263+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie