‘Bundesliga-revelatie zet in op transfer naar topclub’

Foto: ‘Bundesliga-revelatie zet in op transfer naar topclub’

Harry Kane heeft Serhou Guirassy ondertussen ingehaald op de topscorerlijst, maar de spits van Stuttgart behoort tot een van dé sensaties van het huidige Bundesliga-seizoen. De 27-jarige aanvaller kwam dit seizoen definitief over naar Stuttgart en lijkt na één seizoen alweer op de weg naar buiten te zijn. Guirassy heeft een afkoopsom van 17.5 miljoen euro en wil niet bijtekenen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Guirassy wil vertrekken uit Stuttgart’

Afgelopen seizoen werd de Guineese spits gehuurd door Stuttgart en maakte hij indruk door in 22 wedstrijden 11 keer te scoren. Stuttgart besloot daardoor om de spits aan te trekken en lijkt goud in handen te hebben. Na 8 competitiewedstrijden stond Guirassy al op 14 doelpunten. Na een hamstringblessure staat de teller nu op 16 doelpunten uit 12 duels. Journalist Christian Falk meldt dat de aanvaller een afkoopsom van slechts 17.5 miljoen euro heeft staan in zijn contract. Nu Guirassy blijft scoren probeert Stuttgart zijn contract op te waarderen en deze clausule eruit te werken.

Guirrassy heeft daarentegen door in wat voor een situatie hij zit en heeft besloten om een nieuw offer van de club af te slaan. In het hedendaagse voetbal is 17.5 miljoen euro bijna niks voor de topclubs. De rechtspoot zal weten dat clubs sceptisch over hem zijn aangezien hij pas één seizoen laat zien hoe makkelijk hij scoort. Door zijn clausule is hij de gok wel waard voor verschillende teams. Onder andere Manchester United, Newcastle United en Borussia Dortmund schijnen de spits aan te willen trekken.

Guirassy gaat op latere leeftijd een topspits worden

  • Ja, hij heeft alles om nog een aantal jaar te schitteren
  • Hij wordt een eendagsvlieg
  • Nee, na dit seizoen raakt hij geen knikker meer
119+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie