Brobbey onthult Oranje-international met ‘slechtste’ muzieksmaak

Foto: Brobbey onthult Oranje-international met ‘slechtste’ muzieksmaak

Brian Brobbey heeft in gesprek met De Telegraaf een inkijkje gegeven in de spelersgroep van het Nederlands elftal. De aanvaller vertelt onder meer wie het meest ijdel is, wie ‘s ochtends niet echt te genieten is, maar ook wie de slechtste muzieksmaak heeft.

Brobbey doet boekje open over ijdelheid, ochtendhumeur en muzieksmaak Oranje-internationals

Brobbey noemt Depay al de best geklede speler binnen de Oranje-selectie, maar vindt eigenlijk ook dat de spits het meest ijdel is van iedereen. “De stijl van Memphis is wél heel goed. Nee, nee, hij laat zich door niemand adviseren, heeft geen stylist. Hij doet alles zelf”, vertelt de Ajax-spits in de ochtendkrant. “Ik kan niet overal Memphis naar voren schuiven, maar kijk naar zijn haar en je weet dat hij lang voor de spiegel staat. Maar voor Gini Wijnaldum geldt dat ook. Hij moet zijn haar ook uitkammen en die draden erop zetten of hoe je dat ook noemt. Hun kapsels zijn echt kunstwerken. En Memphis heeft daar ook nog eens nummer 10 in staan. Als mijn haar langer was geweest, had ik ze misschien wel nagedaan. Maar dat kan niet.”

Volgens Brobbey kan je daarnaast Jeremie Frimpong ‘s ochtends maar niet beter tegen het lijf lopen. “Zó, Jeremie moet je vroeg op de ochtend niks zeggen, hoor. Hij ziet er vaak nog moe uit, dus laten we hem zijn gang maar even gaan. Soms zegt hij wat in het Ghanees tegen me, maar aan zijn manier van wandelen zie je dat hij geen ochtendmens is.”

Brobbey geen fan van palingsound Veerman

De aanvaller gaat ook nog op de muziek in die onder de Oranje-internationals wordt gedraaid en wijst vervolgens aan wie volgens hem de minst leuke muziek toevoegt aan de speellijst. “Iedereen mag nummers aan de speellijst toevoegen. Voor de trainingen is Memphis de deejay en voor wedstrijden speelt Virgil de lijst af. Ik vind Burna Boy heel goed en als het Nederlandstalig is, geniet ik van Frenna. Joey vindt andere Nederlandse muziek mooi, maar die palingsound is niet mijn ding. Al heeft Jan Smit een mooi liedje gemaakt met Broederliefde: ’Kom dichterbij me’. Dat is wel top.”

Naar welke muzieksmaak luister jij liever?

  • Naar die van Brobbey
  • Naar die van Veerman
  • Ik vind het beiden helemaal niks
359+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie