BREAKING: Politie arresteert Ihattaren

Foto: BREAKING: Politie arresteert Ihattaren

De NOS meldt dat Mohamed Ihattaren zondag is aangehouden in Amsterdam na een conflict in de relationele sfeer. Bronnen rondom de NOS hebben gemeld dat zijn huis in Vleuten maandag rond 11:30 uur is doorzocht.

De politie zou bevestigt hebben dat zondag een 22-jarige man uit Utrecht is aangehouden, waarvan maandagochtend het huis doorzocht zou zijn. De voormalig speler van PSV en Ajax vierde zondag nog zijn verjaardag. Ihattaren zou naar verluidt nog vast zitten en gehoord worden door de politie.

Het incident waarvoor Ihattaren aangehouden zou staat staat niet in relatie met zijn eerdere aanhouding in november. Destijds werd het voormalig toptalent aangehouden wegens bedreiging. Ihattaren staat nog altijd onder contract bij Juventus, maar mogelijk dat een nieuwe aanhouding daarvoor grote gevolgen kan hebben.

Toptalent gaat verloren

Ihattaren stond bij PSV te boek als groot talent, maar vertrok uit Eindhoven na problemen met trainer Roger Schmidt. De aanvaller kwam vervolgens bij Juventus terecht, dat hem direct weer uitleende aan Sampdoria. Ook dat werd geen succes, waarna Ajax hem een nieuwe kans wilde geven. Na een veelbelovende start raakte Ihattaren al snel weer in de problemen en werd hij zelfs in verband gebracht met het criminele circuit. Ajax besloot uiteindelijk niet om verder te gaan met Ihattaren en hem terug te laten keren naar Juventus. Hoewel Ihattaren daar nog onder contract staat lijkt er een vroegtijdig einde te gaan komen aan de profcarrière van het voormalig toptalent.

Zien we Ihattaren nog terug in het profvoetbal?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
2377+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie