Bizarre slotfase helpt Liverpool tóch aan drie punten

Er stonden bij Liverpool versus Fulham FC een hele hoop Nederlanders op het veld en het gros van hen kon na negentig minuten spelen opgelucht ademhalen. Ondanks een doelpunt van Kenny Tete wonnen de gastheren dankzij een knotsgekke slotfase met 4-3.

Reds trekken aan het langste eind na doelpuntenfestijn

Bij de Reds, waar doelman Alisson ontbrak, stonden Virgil van Dijk en Ryan Gravenberch (vlak voor tijd gewisseld) in de basis. Cody Gakpo kwam na een uur spelen ook nog binnen de lijnen voor Dominik Szoboszlai. Het stond toen 2-2. De opening van de score kwam middels een vrije trap van Trent Alexander-Arnold, maar binnen vijf minuten maakte Harry Wilson er namens Fulham al weer gelijk van. Vervolgens troffen ook Alexis McAllister en dus Nederlander Kenny Tete nog doel in de eerste helft.

In minuut tachtig greep Fulham zelfs de voorsprong dankzij Decordova-Reid, maar middels Wataru Endo werd er in minuut 87 weer gelijk gemaakt en nog een minuut later scoorde Alexander-Arnold ook nog eens de 4-3. Een werkelijk bizarre slotfase die resulteert in drie hele dure punten voor Liverpool in de titelstrijd met Arsenal en Manchester City.

Scoreverloop: 1-0 (20′) Trent Alexander-Arnold, 1-1 (25′) Harry Wilson, 2-1 (39′) Alexis McAllister, 2-2 (45+3′) Kenny Tete, 2-3 (80′) Decordova-Reid, 3-3 (87′) Wataru Endo, 4-3 (88′) Trent Alexander-Arnold