Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Bizarre leegloop bij Feyenoord’

Foto: ‘Bizarre leegloop bij Feyenoord’

Kunnen we een exodus verwachten bij Feyenoord? Het begint er steeds meer op te lijken, want de spelers van de Rotterdammers liggen wel héél goed in de markt. Santiago Giménez, Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko, Igor Paixão en nu ook Calvin Stengs: stuk voor stuk worden ze aan een vertrek uit De Kuip gelinkt.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Ook Calvin Stengs naar Feyenoord-uitgang’

Onlangs liet oefenmeester Arne Slot Rotterdam-Zuid achter zich voor Liverpool en als we de internationale media mogen geloven is de geest nu écht uit de fles bij Feyenoord. Dat zou immers al een bod hebben binnengekregen van Napoli op Giménez (35 miljoen euro), waarnaast ook de bovengenoemde Geertruida, Hancko en Paixão in verband worden gebracht met topclubs.

Stengs komt daar nu bij, want hij is de inzet van een uitgebreid artikel van de Italiaanse krant Corriere dello Sport. Volgens dat medium heeft SS Lazio méér dan gemiddelde interesse in een samenwerking met de schoonzoon van Frank de Boer en kan Feyenoord binnen afzienbare tijd nóg een Italiaans bod verwachten. Er zou zelfs al een gesprek geweest zijn tussen de clubleiding van Lazio en het managementbureau dat de Feyenoorder vertegenwoordigt.

Monsterklus Priske

Inmiddels weten we dat Brian Priske de nieuwe coach van de Rotterdammers worden, maar de Deen staat nu al voor een lastige klus. Als alle toppers de nummer twee van de Eredivisie van het voorbije seizoen verlaten, dan staat daar vermoedelijk een flinke geldinflux tegenover, maar hoe moeten al deze spelers vervangen worden? Gaat ook Feyenoord zich roeren op de transfermarkt? Het kan bijna niet anders.

Gaat er veel veranderen?

  • Ja, sowieso
  • Valt vast mee
10875+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie