Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Frankrijk
21 juni 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Binnenkort al bizarre Ajax-transfer’

Foto: ‘Binnenkort al bizarre Ajax-transfer’

Ajax gaat in de zomer een groot aantal spelers verkopen, te beginnen met Georges Mikautadze. Hij wordt begeerd door een aantal clubs, maar op social media weet men het zeker: de Georgiër gaat naar AS Monaco.

‘Georges Mikautadze naar AS Monaco’

Dat zou helemaal niet zo gek zijn. We weten al een tijdje dat de Monegasken interesse hebben en bovendien werd vandaag bekend dat Wissam Ben Yedder uit het Stade Louis II vertrekt: zijn aflopende contract wordt niet verlengd. En dus heeft Monaco een spits nodig. Een optelsommetje is snel gemaakt, zeker aangezien de desbetreffende Ligue 1-club behoorlijk kapitaalkrachtig is.

Dat is wel nodig ook, want Mikautadze kost een flinke duit. Een klein jaartje geleden legde Ajax zestien miljoen euro op tafel om aan de slag te mogen gaan met de international van Georgië, die binnenkort te aanschouwen is op het Europees kampioenschap in Duitsland. De spits wist het niet te rooien in de Johan Cruijff ArenA, maar kwam vervolgens weer tot leven op huurbasis bij Metz. Er wordt gespeculeerd over een transfersom van ongeveer twintig miljoen euro.

Geld nodig

In Amsterdam zou men er natuurlijk voor kunnen kiezen om het EK af te wachten: misschien schittert Mikautadze wel en wordt hij nóg meer waard. Aan de andere kant is er in de ArenA een noodzaak om zo snel mogelijk wat centen binnen te harken, zodat er geïnvesteerd kan worden in de selectie. Biedt Monaco binnenkort een respectabel bedrag voor de diensten van zijn doelwit, dan is er dus een aannemelijke kans dat titulair technisch directeur Alex Kroes ‘ja’ zegt.

Naar Monaco?

  • Vind ik best
  • Vind ik niks
546+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie