Bijlow laat zich uit over EK met Oranje en concurrent Wellenreuther

Foto: Bijlow laat zich uit over EK met Oranje en concurrent Wellenreuther

Justin Bijlow is inmiddels weer fit na zijn zoveelste blessure. Het zou goed kunnen dat hij deze midweek zijn rentree onder de lat bij Feyenoord gaat maken, op bezoek bij Go Ahead Eagles. En dus is het EK 2024 in Duitsland zeker nog niet uit zicht voor de Feyenoorder.

Justin Bijlow over Feyenoord en het EK met Nederlands elftal

“Maar ik heb nog niks gehoord. Er zijn nog vier wedstrijden te gaan die ik graag wil spelen om inderdaad in de race te blijven voor deelname aan het Europees kampioenschap”, vertelt Bijlow aan Voetbal International.

Afspraken zijn er niet gemaakt. “Garanties daarop heb ik niet. Niet van Feyenoord en niet van de bondscoach. Als ik mág keepen, zal ik sowieso moeten laten zien dat ik een hoog niveau haal. En daarna is het afwachten.”

Concurrentiestrijd met Timon Wellenreuther

De afgelopen weken imponeerde Timon Wellenreuther als vervanger van Bijlow. “Ik ben juist blij met Timon. In de bekerfinale tegen NEC keepte hij ook weer goed. Mede door hem staan we nu met die cup in onze handen.” Het kind van Feyenoord is geen type die nu op zijn aller scherpst de concurrentiestrijd ingaat. “Natuurlijk zou ik wel kunnen proberen een kolerelijer te zijn, maar dan ga ik mezelf verloochenen, zo zit ik gewoon niet in elkaar. Ik ben geen moeilijke jongen. Dat is heel wat anders dan dat ik me erbij neerleg dat ik niet speel.”

“Ik probeer het hem zo moeilijk mogelijk te maken, ook met als doel hem scherp te krijgen en te houden. Ik weet zeker, dat als ik mag spelen, hij dat dan ook doet bij mij. We gunnen elkaar het beste.”

Denk jij dat Bijlow eerste keus zal zijn op het EK?

  • Ja
  • Nee
801+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie