‘Bergwijn heeft transfernieuws voor Ajax’

Foto: ‘Bergwijn heeft transfernieuws voor Ajax’

Steven Bergwijn is voornemens om Ajax nog deze maand te verlaten. Volgens HITC Football heeft de ontevreden aanvoerder een transferwens uitgesproken.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Aanvoerder wil terug naar Premier League

Bergwijn werd de voorbije maanden gelinkt aan een lucratieve overstap naar Saudi-Arabië of een terugkeer in de Engelse Premier League. Zondag werd geclaimd dat West Ham United (nog) niet voornemens is om de Oranje-international deze winter in te lijven, maar anderzijds zou hij wél geïnteresseerd zijn. Naar verluidt heeft hij zelfs uitgesproken dat hij Ajax deze winter achter zich wil laten.

Zondag bracht The Daily Mail al een soortgelijk verhaal naar buiten. De Britse taboidkrant onthulde dat Bergwijn ontevreden is over het bestuur van Ajax. Er zouden hem grote transfers zijn beloofd in de zomer, maar uiteindelijk trok toenmalig directeur Sven Mislintat vooral middelmaat aan. Als aanvoerder voelt hij zich behoorlijk in de steek gelaten.

Meer Premier League-interesse

Bergwijn ziet een transfer naar de Premier League wel zitten. West Ham United is daarbij zeker niet de enige kandidaat. Ook Brentford, Crystal Palace, Everton, Fulham en Wolverhampton Wanderers zouden naar verluidt denken aan de oud-speler van Tottenham Hotspur. Meerdere Premier League-clubs overwegen nog deze maand toe te slaan in Amsterdam.

Kelvin de Lang, technisch manager van Ajax, liet aan het Algemeen Dagblad weten ‘niet gebeld’ te zijn door West Ham. Daar voegde hij aan toe: “Steven is een belangrijke speler voor ons. We willen hem houden, ook omdat hij in goede doen heel beslissend voor ons kan zijn. Hij is een speler met wie we door willen.”

Moet Ajax hem laten gaan bij een goed bod?

  • Ja
  • Nee
7436+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie