‘Berghuis-transfer voor fooi’

Foto: ‘Berghuis-transfer voor fooi’

Steven Berghuis wordt nu al een tijdje aan een vertrek bij Ajax gelinkt. Dat is niet zo heel gek, want de aanvaller heeft nog maar een contract tot medio 2025 en dat betekent dat hij verkocht moet worden als de Amsterdammers nog iets aan hem over willen houden. Veel zal dit echter niet zijn…

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Steven Berghuis kost geen drol’

Volgens het medium Aksam Spor heeft het geïnteresseerde Besiktas inmiddels een onderhoud gehad met het management van de Ajacied, met zijn zaakwaarnemer Guido Albers dus, en verliep dat gesprekje alleszins positief. In Istanbul is men op zoek naar een vervanger voor Rachid Ghezzal, die in de aankomende zomer transfervrij is (al heeft zijn werkgever wél een optie om zijn verbintenis te verlengen).

De vraagprijs van Ajax kan een struikelblok zijn. De marktwaarde van Berghuis wordt momenteel op acht miljoen euro geschat, maar volgens de bovengenoemde bron is er een grote kans dat hij helemaal niet zoveel hoeft te kosten. Men wijst naar het kortlopende contract van de rechtsvoor annex aanvallende middenvelder in de Johan Cruijff ArenA en sorteert alvast voor op een ‘fooi’ als transferbedrag.

Perspectief

Het Algemeen Dagblad meldde eerder al dat Berghuis zijn opties openhoudt, wat betreft zijn toekomst: “Wel wil hij weer perspectief zien om voor de prijzen te spelen. En in vrijwel alle gevallen is daarvoor belangrijk met welke trainer Ajax op de proppen komt.”

Minder dan 8 miljoen?

  • Ja…
  • Nee, gewoon betalen
2772+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie