Beelen: “Feyenoord heeft zeker iets laten liggen”

Foto: Beelen: “Feyenoord heeft zeker iets laten liggen”

Thomas Beelen kon terugkijken op een enigszins geslaagde wedstrijd tegen AS Roma. Ondanks de uitschakeling van Feyenoord wist de verdediger wel Belgisch international Romelu Lukaku van het scoren af te houden. Toch baalt Beelen vooral dat Feyenoord de kans heeft laten liggen om Roma uit te schakelen.

Beelen baalt van gemiste kans Feyenoord na uitschakeling door AS Roma

Op het persmoment had Beelen er dan ook nog wel stevig de pest in. “Dit is heel zuur. Als je zo ver komt… Penalty’s en ze missen de tweede, dan heb je goede hoop dat het tot een goed einde komt. Helaas is het weer niet gelukt.”

Tegenover RTV Rijnmond gaf de verdediger aan dat hij best goed kon terugkijken op zijn eigen geleverde prestaties om Lukaku in bedwang te houden. “Tot nu heb ik daar nog niet zo over nagedacht eigenlijk. Tuurlijk voel je wel dat het goed ging. Samen met David hebben we dat goed opgelost denk ik. Buiten het laatste moment om. Maar op dit moment haal ik daar niet echt iets goeds uit, ben ik niet mee bezig.”

Feyenoord laat kans liggen

Beelen had het idee dat er nog wat te halen viel in de extra tijd. “Buiten de laatste twee kansen van AS Roma om hadden we volgens mij iets meer over en daar hadden we achteraf gezien iets meer mee moeten pushen. Maar wij waren ook wel op. Ik heb niet het gevoel dat we het echt ergens hebben laten liggen.”

Uiteindelijk overheerste wel het teleurstellende gevoel bij de zomeraanwinst. “Het was stil in de kleedkamer, mensen zijn teleurgesteld. Er wordt niet veel gezegd op zo’n moment. Als je tot penalty’s komt, heb je een grote kans om een grote club als AS Roma te verslaan, dus we hebben zeker iets laten liggen. Ik heb persoonlijk geen last gehad van het stadion. Dat hoort bij zo’n wedstrijd.”

Heeft Feyenoord het ergens laten liggen tegen Roma?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
80+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie