‘Bankzitter Barcelona kan vertrekken voor megabedrag’

Foto: ‘Bankzitter Barcelona kan vertrekken voor megabedrag’

Barcelona moet spelers gaan verkopen. De club heeft het geld hard nodig. Een van de spelers die kan vertrekken is Raphinha. De Braziliaan mag voor de juiste prijs vertrekken uit Spanje. Hij maakt dit seizoen zelden de negentig minuten vol en lijkt voorbijgestreefd te zijn door Lamine Yamal.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Tottenham wil 70 miljoen betalen voor Raphinha’

De financiële problemen bij Barcelona zijn nog altijd groot. De Catalanen verwachtte een bedrag te krijgen van een bedrijf. Deze ondernemen heeft nog altijd geen geld overgemaakt, waardoor Barca nu spelers moet gaan verkopen om niet nog verder in de problemen te komen.

Een van de spelers die weg mag is Raphinha. De Braziliaan kwam in 2022 voor bijna zestig miljoen euro over van Leeds. De linkspoot kon in de zomer al vertrekken bij Barcelona volgens het Spaanse SPORT. Het probleem was toen dat Ousmane Dembélé al was vertrokken en de club bang was geen buitenspelers over te houden.

Op dat moment was Lamine Yamal nog niet doorgebroken. Door de doorbraak van Yamal én blessureleed heeft Raphinha dit seizoen nog niet zoveel minuten gemaakt vergeleken met vorige jaren. Het Spaanse medium geeft nu aan dat Tottenham Hotspur het wel ziet zitten in de Braziliaan. De club heeft al 70 miljoen geboden om de buitenspeler naar Londen te halen.

Moet Barcelona dit accepteren?

  • Ja, voor dit bedrag moeten ze wel
  • Nee, ze kunnen meer krijgen
1106+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie