Australisch avontuur voor transfervrije oud-Ajacied

Foto: Australisch avontuur voor transfervrije oud-Ajacied

Roly Bonevacia vervolgt zijn voetbalcarrière bij Melbourne Victory. De Australische club maakt officieel melding van de komst van de oud-Ajacied, die tot het einde van het seizoen heeft getekend.

Niet doorgebroken bij Ajax

De 32-jarige Bonevacia maakt transfervrij de overstap van het Koeweitse Al-Tadamon. De afgelopen vier seizoenen was de middenvelder actief in het Midden-Oosten. Voor Bonevacia is de terugkeer naar de A-League geen onbekende stap. De oud-speler van onder meer Ajax, Roda JC en NAC speelde ook al wedstrijden voor  Wellington Phoenix en Western Sydney.

In Nederland wist de middenvelder niet door te breken bij Ajax, waarna hij in Nederland nog uitkwam voor Roda JC en NAC. Vervolgens volgende nog voetbalavonturen in Australië en het Midden-Oosten. Melbourne-coach Tony Popovic is blij met de komst van Bonevacia. “We zijn heel blij dat we een kwaliteitsspeler als Roly de rest van het seizoen bij ons kunnen hebben en we twijfelen er niet aan dat hij dit seizoen een positieve impact zal hebben. Roly is een veelzijdige middenvelder met sterke troeven in zowel de verdediging als de aanval en we geloven dat zijn kwaliteiten een aanvulling zullen zijn op ons huidige middenveld.”

Ook Bonevacia is verguld met zijn terugkeer in de A-League. “Melbourne Victory is een club die ik altijd van een afstand heb bewonderd. De ambiance bij Melbourne is fantastisch en ik kijk er naar uit om Victory op het veld te mogen vertegenwoordigen.”

Zien we Bonevacia nog eens terug op de Nederlandse velden?

  • Ja
  • Nee
104+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie