Ajax-toptalent dient zich aan: “Trek ik me echt niets van aan”

Foto: Ajax-toptalent dient zich aan: “Trek ik me echt niets van aan”

Mika Godts is weer op de weg terug naar volledige wedstrijdfitheid. De talentvolle buitenspeler van Ajax deed vrijdagvond een helft mee bij Jong Ajax in de wedstrijd tegen NAC Breda. Gods toonde zich daarin onbevreesd, al ging het niet altijd van een leien dakje, maar dat de buitenspeler over potentie beschikt bleek opnieuw.

Ajax-talent Godts vol bravoure na terugkeer

Vrijdag waren zijn eerste acties niet altijd even gelukkig, zo erkende het Ajax-talent zelf ook tegenover Voetbal International. “Het was weer even erin komen, even in de wedstrijd komen. Maar ik ben gewoon altijd mijn man blijven opzoeken. Een paar keer is het niet gelukt, maar een paar keer ook wel. Dat hoort erbij, denk ik. Ik trek me daar niet echt iets van aan, ik ga gewoon door. Als je gefrustreerd raakt, lukt het vaak nog minder. De eerste paar acties lukten niet, maar ik ben gewoon doorgegaan en uiteindelijk ging het beter.”

De buitenspeler probeerde meerdere malen zijn tegenstanders voorbij te dribbelen en dat zorgde een aantal keren voor het nodige gevaar. “Ik denk dat ik daar beter in ben geworden: als iets niet lukt, dat ik gewoon doorga. Dan focus ik me gewoon weer op de volgende actie.”

Tot scoren kwam de buitenspeler niet, tot teleurstelling van Godts zelf. “Uiteindelijk kwam ik er een paar keer doorheen, ik was ook nog dicht bij een goal, jammer dat die bal er niet in ging.”

Verwacht jij dat Godts een basisspeler in het eerste van Ajax wordt?

  • Ja
  • Nee
1575+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie