Ajax tegen sc Heerenveen gewaarschuwd door oude bekende

Foto: Ajax tegen sc Heerenveen gewaarschuwd door oude bekende

Ajax neemt het zondagmiddag in Friesland op tegen sc Heerenveen. Waar de Amsterdammers de laatste jaren uitstekende cijfers tegen de aankomende tegenstander neerzette, gaat de club dit weekend volgens Ché Nunnely voor een stunt.

De aanvaller heeft een verleden bij Ajax en vindt het daarom leuk om tegen een aantal voormalig ploeggenoten te spelen. Nunnely weet als geen ander wat de kwaliteiten van de Amsterdammers zijn. “Het is toch een hele grote club in Europa. En voor mezelf is het ook altijd leuk om tegen je oude club te spelen”, laat hij weten aan Omroep Friesland.

Tegelijkertijd vindt Nunnely dat sc Heerenveen moet uitgaan van de eigen kwaliteiten, die er dit seizoen volop zijn. Na 24 wedstrijden staat het op de negende positie in de Eredivisie, waardoor het nog volop meedoet voor de strijd om de play-offs voor Europees voetbal.

Nunnely geniet ervan dat sc Heerenveen voor de fans aanvallend voetbal probeert te spelen, al zitten daar volgens hem wel grenzen aan. “Mooi voetbal moet natuurlijk wel resulteren in punten. Maar je merkt dat er steeds meer structuur en vertrouwen in de ploeg komt.”

Lastige weken voor sc Heerenveen

In de afgelopen drie duels won de club telkens niet. Eind februari verloor het na een teleurstellende tweede helft met maar liefst 1-4 van RKC Waalwijk. Vervolgens ging het in de KNVB Beker met 0-1 onderuit tegen Feyenoord en speelde het met 3-3 gelijk op bezoek bij FC Twente.

Maakt Nunnely de openingstreffer tegen Ajax?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie