Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Ajax juicht na bizarre transfer Conceição’

Foto: ‘Ajax juicht na bizarre transfer Conceição’

Francisco Conceição wist het bij Ajax niet te rooien en werd uitgeleend aan FC Porto, waar hij het wel weer op zijn heupen kreeg. De Portugezen betaalden afgelopen week 10,5 miljoen euro aan de Amsterdammers om de buitenspeler definitief in te lijven, maar ‘definitief’ lijkt niet definitief te zijn, want mogelijk gaat de oud-Ajacied een supertransfer maken.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Ajax pakt percentage transfersom Francisco Conceição

En daar heeft hij zelf ook wel oren naar, aldus Voetbal International, dat schrijft: “FC Porto betaalde afgelopen week 10,5 miljoen euro aan Ajax, om Conceição na zijn geslaagde huurperiode definitief over te nemen. Trainer en vader Sergio Conceição werd ondertussen echter de deur gewezen. Daardoor lijkt er een vertrouwensbreuk te zijn ontstaan met de rechtsbuiten, meldt het Portugese Record. Ondertussen weten de internationale topclubs de entourage van de ex-Ajacied te bereiken.”

Tot 15 juli kan de kleine aanvaller voor een gelimiteerde afkoopsom van dertig miljoen euro vertrekken en… “Bayern München zou zich al officieel gemeld hebben voor Conceição.” Maar dat is niet de enige geïnteresseerde partij: “Chelsea, Borussia Dortmund en RB Leipzig zijn ook concreet in de markt voor de vleugelspits, meldt het medium. Atlético Madrid is echter de eerste club die écht door lijkt te pakken. De Spaanse topclub zou al hebben aangegeven de optie te willen lichten.”

Ook Ajax zal hopen op een financiële klapper, want dan vloeit een gedeelte van de winst door naar onze hoofdstad. “Als FC Porto Conceiçao doorverkoopt kan Ajax nog een extraatje krijgen: bij de deal zat een doorverkoop van 10% over de winst”, meldt Tim van Duijn via X.

Had jij dit verwacht?

  • Ik wel
  • Ik niet
1525+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie