Zorgwekkend Feyenoord-gegeven: “Dat is geen goed teken”

Foto: Zorgwekkend Feyenoord-gegeven: “Dat is geen goed teken”

Feyenoord heeft afgelopen zomer behoorlijk wat centen (36 miljoen euro) uitgegeven, maar de selectie lijkt er vooralsnog niet beter op geworden. Dat constateert Sinclair Bischop, die jarenlang Feyenoord volgde namens RTV Rijnmond en tegenwoordig bij ESPN werkt.

‘Veel geld uitgegeven aan spelers die er nu hadden moeten staan’

“Feyenoord is geweldig aan het seizoen begonnen, heeft indruk gemaakt in de Champions League. Maar als je kijkt naar de basis, zie je telkens maar één of twee nieuwe spelers. Er staat een geraamte met negen spelers van vorig seizoen”, stelt Bischop in FC Rijnmond.

“Dat had natuurlijk niet moeten gebeuren. Feyenoord heeft veel geld uitgegeven. Zerrouki, Ivanusec, Ueda, Lingr. Dat zijn spelers die er allemaal hadden moeten staan. Dan was Feyenoord verder gekomen.” Al wil Bischop hen niet gelijk afschrijven. “Ik denk wel dat het spelers zijn die Feyenoord beter maken, maar op dit moment moet Feyenoord het voornamelijk hebben van de spelers die er vorig jaar al waren. Dat terwijl je ook de Champions League in ging.”

Robert Maaskant

Robert Maaskant besluit: “Er wordt veel gewisseld aan de zijkanten. Er is eigenlijk niet één speler die er uit springt. Als je mensen vraagt om de opstelling te maken, hoor je allemaal verschillende opties. Dat is geen goed teken.” Luka Ivanusec valt bijvoorbeeld erg tegen. “Maar laten we niet gaan doen alsof hij het niet gaat redden. Het is gewoon echt een fantastische speler. Je hebt het met Quinten Timber ook gehad. Die had vorig seizoen ook even nodig.”

Gaat Ivanusec nog volledig slagen bij Feyenoord?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
304+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie