“Wil niet zeggen dat Ihattaren een lul is, maar…”

Foto: “Wil niet zeggen dat Ihattaren een lul is, maar…”

Ajax en Mohamed Ihattaren gaan na dit kalenderjaar definitief uit elkaar. De optie tot koop zal niet worden gelicht, waardoor Andy van der Meyde en Wim Kieft harde conclusies trekken.

“Ik denk dat wel duidelijk is, toch?”, reageert Van der Meyde maandagavond in Veronica Offside. “Elke keer wat, en op een gegeven moment zegt Ajax dan: ‘Het is klaar, ga maar terug naar je club’. Voor hem? Misschien is het wel goed gaat dat hij teruggaat, dat hij weggaat uit de buurt hier. Dat hij even weg is uit Nederland en zich kan focussen op het voetbal.”

Kieft haakt in: “Het is eigenlijk gewoon een heel triest verhaal, toch? Dat die jongen zo in de problemen komt of daar niet kan uitkomen. Hij is al een keer naar Italië gegaan en of die begeleiding daar nu helemaal goed was, heb ik mijn twijfels bij, want het is hartstikke moeilijk als je jong bent en daar in je eentje zit. Maar goed, die jongen trekt kennelijk de problemen aan. En ik denk dat PSV er écht alles aan gedaan heeft.”

De oud-spits zegt dat zelfs zeker te weten. “Toen heeft Ajax hem de kans gegeven en het werkt niet. Ik wil niet zeggen dat die jongen een lul is, maar op een gegeven moment weten die clubs van gekkigheid ook niet meer hoe ze ermee om moeten gaan.”

Ibrox Stadium

Champions League Grp. A

1 november 2022

21:00

Rangers
Ajax
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 1 november 2022 20:58.

Heeft Kieft gelijk?

  • Ja
  • Nee
277+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie