Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Voorspelling Italië – Turkije: Italië wint zonder tegengoals

Foto: Voorspelling Italië – Turkije: Italië wint zonder tegengoals

Het Europees kampioenschap begint over enkele weken. Eerst staan er nog een aantal oefenwedstrijden op het programma. Bij ons vind je de belangrijkste odds voor het duel tussen Italië en Turkije, samen met enkele interessante voorspellingen.

Stadio Renato Dell’Ara

Friendlies

4 juni 2024

21:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 4 juni 2024 21:00.

Italië favoriet bij de bookmakers

Een blik op de 1×2-odds laat zien dat Italië door de bookmakers wordt gezien als favoriet om deze wedstrijd te winnen. Dit is geen verrassende wending, aangezien Turkije nog nooit van Italië heeft gewonnen. Verder verloren de Turken in de vorige interlandperiode tweemaal, terwijl Italië beide wedstrijden won.

🇮🇹 Vs 🇹🇷: Weten beide teams te scoren?

Italië is defensief nog altijd zeer sterk, ondanks het afscheid van enkele ervaren internationals in de afgelopen jaren. Turkije mist een aanvaller van topniveau en moet het vooral hebben van de kracht op het middenveld. Scoren is daardoor een moeilijke opgave voor de Turkse selectie. Het is dan ook de vraag of beide teams erin slagen om te scoren.

Beide teams scoren: Nee

Voorspelling Italië – Turkije

Italië wil zich op het EK goed laten zien als titelverdediger. De selectie van bondscoach Luciano Spalletti heeft sinds het vorige EK veel veranderingen ondergaan, maar de Italianen lijken op tijd weer in vorm te raken. Defensief zit het altijd wel goed bij Italië, en dit is dan ook het uitgangspunt van onze wedtip. Inzetten op ‘Italië wint en houdt de nul’ kan tegen een odd van 2.90 bij Unibet.

Tip: Check ook onze diepgaande voorbeschouwing op Italië – Turkije voor interessante extra informatie.

Unibet
2.90
Italië wint en houdt de nul

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie