Voorspelling Hongarije – Zwitserland: Geen winnaar in Keulen

Foto: Voorspelling Hongarije – Zwitserland: Geen winnaar in Keulen

Met Hongarije – Zwitserland staat zaterdagmiddag in Keulen de tweede wedstrijd in groep A op het programma. De Zwitsers hopen hun EK af te trappen met een overwinning, maar de Hongaren hebben al regelmatig aangetoond dat zij het elke tegenstander lastig kunnen maken. Kan Hongarije ook punten afsnoepen van Zwitserland?

Unibet boost Polen - Nederland

Alleen nieuwe klanten. 24 jaar of ouder. Wonend in Nederland. Maximum inzet: 1€.

Zwitserland favoriet bij de bookmakers

Zwitserland is de laatste jaren vaste prik op grote toernooien. Op basis van deze internationale ervaring mag het geen verrassing heten dat de bookmakers het Alpenland zaterdagmiddag als favoriet beschouwen. Toch mogen we Hongarije absoluut niet onderschatten. Het land wist tijdens de EK-kwalificatie namelijk ongeslagen te blijven en wist in de Nations League van 2022 tot tweemaal toe te stunten tegen Engeland.

🇭🇺 Vs 🇨🇭: Weinig spektakel in Keulen?

Met spelers als Fabian Schär, Ricardo Rodriguez, Yann Sommer en natuurlijk Manuel Akanji beschikt Zwitserland over een prima achterhoede. La Nati in drie van zijn laatste vier interlands de nul te houden, dus de Hongaarse aanvallers kunnen hun borst natmaken. In de voorhoede heeft de Zwitserse bondscoach Murat Yakin echter een stuk minder te kiezen, zeker nu ook aanvalsleider Breel Embolo in de lappenmand zit. Wij verwachten daarom weinig doelpunten in Keulen

Asian Totaal Onder 2,25 goals

Speler om op te letten en wedden: Zeki Amdouni

Zwitserland zal het in zijn openingswedstrijd moeten stellen zonder Breel Embolo. Dat is een bittere pil voor Yakin, al heeft hij met Zeki Amdouni een prima vervanger achter de hand. Tijdens de EK-kwalificatiereeks moest de Burnley-spits zich voornamelijk schikken in een rol als invaller, maar wist hij zich met zes goals toch tot de Zwitserse topscorer van de kwalificatie te kronen. Bovendien kwam hij in amper 490 speelminuten tot maar liefst 27 doelpogingen, wat een gemiddelde oplevert van ongeveer één doelpoging per 18 minuten. Dat maakt hem een interessante speler om op te wedden in deze openingswedstrijd tegen Hongarije.

Zeki Amdouni Meer dan 2,5 schoten

Voorspelling Hongarije Zwitserland

Zwitserland barst van de WK- en EK-ervaring en kan buigen op een degelijke achterhoede, maar in de voorhoede mist het echte smaakmakers. Dat gebrek aan aanvallende stootkracht zou de Zwitsers weleens kunnen opbreken tegen het gevaarlijke Hongarije. De rol als underdog zit de Hongaren namelijk als gegoten. Onze belangrijkste wedtip is daarom inzetten op een gelijkspel, tegen een odd van 3.20 bij Unibet.

Tip: Check ook onze diepgaande voorbeschouwing op Hongarije – Zwitserland voor interessante extra informatie.

Unibet
3.20
Gelijkspel

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie