Voorspelling eindfase Groep A: Overwinningen voor Duitsland en Schotland

Foto: Voorspelling eindfase Groep A: Overwinningen voor Duitsland en Schotland

De groepsfase van het EK nadert zijn einde. Groep A sluit deze fase af op zondagavond, waarbij de wedstrijden Zwitserland – Duitsland en Schotland – Hongarije om 21.00 uur beginnen. Alleen Duitsland is al zeker van een plek in de volgende ronde. Schotland en Duitsland lijken de favorieten te zijn voor deze speelronde.

Deutsche Bank Park

EURO Grp. A

23 juni 2024

21:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 23 juni 2024 20:56.

Duitsland logische favoriet

Duitsland is de logische favoriet voor dit duel. In de eerste wedstrijden speelde het team uitstekend voetbal. Aanvankelijk leken de Duitse fans niet erg enthousiast over een EK in eigen land, maar na de eerste duels is de sfeer volledig omgeslagen. Duitsland is hot en happening en de spelers stralen dat ook uit.

🇨🇭 Vs 🇩🇪: Beide landen scoren

Duitsland creëert gemakkelijk kansen tijdens dit EK. Dit zal ook tegen de Zwitserse achterhoede gebeuren, hoewel het iets lastiger zal zijn door de sterkere spelers in het Zwitserse team. Toch heeft Duitsland zoveel klasse dat er continu kansen zullen komen. Doelpunten in beide helften behoort tot de mogelijkheden.

Duitsland scoort in beide helften: Ja

Voorspelling Zwitserland – Duitsland

Duitsland is al zeker van de volgende ronde na simpele overwinningen op Hongarije en Schotland. Zwitserland lijkt het volgende slachtoffer te worden. De vraag is of Julian Nagelsmann zijn beste elf zal opstellen of enkele spelers rust zal geven. Hoe dan ook, Duitsland blijft de terechte favoriet voor dit duel. Bij BetMGM is de odd voor een Duitse overwinning 1.73.

Tip: Check ook onze uitgebreide voorbeschouwing op de eindfase van Groep A.

BetMGM
1.73
Duitsland wint

MHPArena

EURO Grp. A

23 juni 2024

21:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 23 juni 2024 20:58.

Hongarije favoriet tegen Schotland

Ondanks dat Schotland in de afgelopen wedstrijden meer indruk heeft gemaakt dan Hongarije, blijven de Hongaren volgens de bookmakers de favoriet. Gezien de recente resultaten is dit enigszins vreemd. Bij de Schotten lijkt er dit toernooi veel meer pit in te zitten. Bij een overwinning kan Schotland op papier nog tweede worden, voor Hongarije is de derde plaats het maximum haalbare.

Speler om op te letten en wedden: Scott McTominay

Scott McTominay speelt doorgaans als middenvelder bij Manchester United, zowel als defensieve als offensieve middenvelder in de Premier League. Bij Schotland is hij de laatste tijd een van de belangrijkste aanvallers. Hij heeft een neusje voor de goal en wist tegen Zwitserland nog te scoren.

Scott McTominay scoort

Voorspelling Schotland – Hongarije

Hoewel Hongarije de favoriet is bij de bookmakers, heeft Schotland in de vorige wedstrijden meer indruk gemaakt. Schotland heeft ook meer om voor te spelen met de tweede plaats in het vizier. BetMGM geeft een odd van 2.75 voor een overwinning van de Schotten.

Tip: Check ook onze uitgebreide voorbeschouwing op de eindfase van Groep A.

BetMGM
2.75
Schotland wint

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie