‘Vlap overweegt Twente-vertrek’

Foto: ‘Vlap overweegt Twente-vertrek’

Michel Vlap heeft het uitstekend naar zijn zin bij FC Twente. De aanvallende middenvelder is een gewaardeerde kracht binnen de selectie van trainer Joseph Oosting, maar sluit niet uit dat hij na dit seizoen vertrekt uit Enschede. Vlap zegt meer dan ooit klaar te zijn voor een nieuwe stap naar het buitenland.

FC Twente-middenvelder Vlap overweegt nieuw buitenlands avontuur

Vlap speelde in het buitenland al voor RSC Anderlecht en Arminia Bielefeld, waar hij bij beide clubs verdeeld succes beleefde. Toch ziet de middenvelder een nieuwe stap naar het buitenland wel zitten. “Ondanks mijn eerdere ervaringen wil ik graag nog eens in het buitenland voetballen. Ik denk dat ik er nu meer dan toen klaar voor ben”, vertelt Vlap in gesprek met Voetbal International.

Naar welke competities de middenvelder wil lijkt ook wel duidelijk. “Italië spreekt me heel erg aan, Spanje ook. Het leven, de cultuur, het voetbal. De zon.” Een langer verblijf wil Vlap echter ook niet helemaal uitsluiten. “De noodzaak is er niet. Ik ben dolgelukkig bij Twente, de club is blij met mij, ik voel me hier hartstikke thuis. En er komt nog zoveel moois aan. We willen in ieder geval derde worden en daar doen we alles aan. En dan zijn we zeker van groepsfase Europa League komend seizoen, maar we willen natuurlijk de Champions League in.”

Vlap zegt dan ook dankbaar te zijn met wat hij nu heeft. “Het leven dat ik mag leiden, is prachtig. Dat kleine kindjes naar je toe komen voor een foto en een knuffel, dat is geweldig. Ik mag doen wat ik het leukst vind. Voetballen in de zon op een grasveldje, precies wat ik vroeger wou.”

Zie jij Vlap komende zomer bij Twente vertrekken?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
1033+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie