Vitesse wilde Nederlandse overheid te slim af zijn: “We balen enorm”

Foto: Vitesse wilde Nederlandse overheid te slim af zijn: “We balen enorm”

Vitesse heeft de afgelopen weken geprobeerd om de wedstrijd in de Conference League tegen NS Mura in Duitsland te spelen. Dat geeft een woordvoerder van de club toe.

De Arnhemmers spelen volgende week een belangrijk duel voor overwintering in het Europese toernooi. Het clubbestuur hoopte dat ondanks de coronamaatregelen van Nederland tóch met publiek te doen. Duitsland stond echter niet te springen op de komst van Vitesse en besloot het idee af te schieten.

“We balen enorm dat we opnieuw zonder onze supporters moeten spelen”, stelt een woordvoerder tegen De Gelderlander. “Zeker bij dit belangrijke duel, waarin er veel op het spel staat, hadden we hun steun uitstekend kunnen gebruiken. Echter, al in een vroeg stadium bleek dat het verplaatsen van de wedstrijd naar Duitsland geen haalbare kaart was. De enige optie is helaas om de situatie te accepteren.”

Overwintering Vitesse

De Nederlandse club heeft nog altijd een reële kans om de volgende ronde te bereiken. Vitesse staat met zeven punten gelijk met nummer twee Tottenham Hotspur, dat over een beter doelsaldo beschikt. De eredivisionist neemt het echter op tegen nummer vier Mura, terwijl de Engelsen tegen groepswinnaar Stade Rennes spelen.

Wint Vitesse van Mura? Pak 1.16 keer je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Bereikt Vitesse de volgende ronde?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
41+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie