Vink fileert ‘verschrikkelijk slechte’ NOS-commentator

Foto: Vink fileert ‘verschrikkelijk slechte’ NOS-commentator

De Oranje Leeuwinnen plaatsten zich na een krankzinnige apotheose voor de Final Four van de Nations League. Nederland won met 4-0 van België en dat bleek net aan voldoende na de 0-6 overwinning van Engeland op Schotland. Damaris Egurrola werd de grote held door twee keer te scoren in blessuretijd, maar kwam er bij voetbalcommentator Arman Avsaroglu niet altijd even goed vanaf. Onbegrijpelijk volgens voetbalanalist Marciano Vink.

Egurrola beste speelster Oranje Leeuwinnen

Avsaroglu vond dat de middenvelder niet goed speelde en dat de Oranje Leeuwinnen de geblesseerde Jackie Groenen misten. Daar was Vink het niet mee eens, die dat in een boodschap op het sociale medium X duidelijk liet weten. “Wat een verschrikkelijk slechte commentator. Egurrola speelt één verkeerde bal en hij roeptoetert dat ze een matige wedstrijd speelt, en NL Groenen mist!?? Egurrola is bij Oranje de beste en meest complete speelster.”

Analist Leonne Stentler sprak na afloop van de wedstrijd bij de NOS haar verbazing uit over de bizarre slotfase. “Ik weet niet waar ik naar heb gekeken vandaag. Het was een achtbaan van emoties. Echt bizar, dat uitgerekend zij, de vervanger van Jackie Groenen, twee doelpunten maakt. Het is echt ongelooflijk.”

Egurrola reageerde euforisch na afloop van de wedstrijd bij de NOS. “Dit is waarvoor we spelen, waarom ik voetbal speel en waarom ik van voetbal houd. Hier hebben we de laatste maanden samen hard voor gewerkt, we wilden naar de Final Four. Het is ongelooflijk. Ik ben blij dat ik scoor, maar we hebben het samen gedaan.”

Eens met Vink?

  • Ja
  • Nee
837+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie