Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Vertrekt deze ontketende Ajax-spits? ‘Er is veel interesse’

Foto: Vertrekt deze ontketende Ajax-spits? ‘Er is veel interesse’

Chuba Akpom kwam in het begin van het seizoen niet erg goed uit de verf bij Ajax. In de afgelopen weken liet de Engelsman zien dat hij van waarde kan zijn voor zijn ploeg. Toch is het niet zeker of de spits bij Ajax blijft, vertelt hij aan De Telegraaf.

Maakt Chuba Akpom een transfer?

“Om eerlijk te zijn, weet ik niet waar ik komend seizoen voetbal”, vertelt de Engelsman aan De Telegraaf. “‘Er is veel interesse. Maar dat is gezien de geringe speeltijd die ik kreeg en het aantal doelpunten dat ik maakte logisch.”

“Ik ben nu 28 en voel dat ik fysiek en mentaal op mijn best ben”, gaat Akpom verder. “Mijn doel is altijd zo hoog mogelijk en voor het best denkbare team te spelen. Ik sta er niet alleen goed op in de Premier League, maar er is ook contact met clubs uit Duitsland en Frankrijk. Maar ik heb een contract bij Ajax en misschien komt er wel een manager die het heel erg in mij ziet zitten. Wat er gebeurt zien we in de zomer.”

Transfer naar Ajax

In de zomer van 2023 koos Akpom voor Ajax. “Er was een aantal andere clubs dat me wilde kopen”, maakt hij bekend. “Bij Ajax had ik wel direct het idee: “Wow, dit is een grote club”. Maar er moest nog wel worden onderhandeld. Uiteindelijk bleek Ajax op alle vlakken de beste optie: voor mijn ontwikkeling, mijn aanzien als speler en qua financiën.”

Akpom speelde in het seizoen 2023-2024 36 duels in het shirt van Ajax. De Engelsman scoorde in die wedstrijden vijftien keer en leverde drie assists af.

Akpom moet bij Ajax blijven.

  • Ja, vind ik wel.
  • Nee, verkoop maar.
319+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie