‘Van Bommel-nachtmerrie komt uit’

Foto: ‘Van Bommel-nachtmerrie komt uit’

Mark van Bommel moet in de winterstop al vrezen voor het vertrek van Arthur Vermeeren, zo schrijft The Express. Arsenal zou namelijk serieuze belangstelling hebben en over ruim twee maanden een bod willen uitbrengen.

Enthousiasme Arsenal over Vermeeren

De 18-jarige middenvelder geldt bij Royal Antwerp FC als het grootste talent van de club. Dat bewijst hij dit voetbaljaar wel, want hij speelde alweer tien wedstrijden in de Jupiler Pro League. Vermeeren was daarin goed voor een doelpunt en twee assists, terwijl hij in voetballend opzicht eveneens het verschil maakte.

Ook in de Champions League laat de voetballer van zich horen. Tegen Barcelona én Shakhtar Donetsk stond hij het gehele duel in het basisteam en zette hij twee assists op zijn naam. Het is voor buitenlandse topclubs voldoende reden om de Belg in de gaten te houden en hem zo snel mogelijk te proberen in te lijven.

Naar verluidt vraagt Marc Overmars namens Antwerp zo’n 17 miljoen euro. De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2026, waardoor de club stevig in zijn schoenen staat. Arsenal zou snel willen handelen, omdat Manchester United, Liverpool, FC Barcelona, West Ham United en Brighton & Hove Albion eveneens in de markt zijn.

Antwerp niet happig op transfer

Het is echter de vraag of Overmars bereid is om Vermeeren voor het einde van het seizoen te laten vertrekken. De regerend landskampioen staat op de vierde plaats in de competitie en hoopt dit voetbaljaar opnieuw voor de prijzen mee te doen. Een torenhoog transferbedrag kan de technisch directeur mogelijk alsnog overtuigen.

Wordt Van Bommel ooit bondscoach van Oranje?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
4713+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie