“Uiteindelijk winnen PSV en Babadi dan allebei”

Foto: “Uiteindelijk winnen PSV en Babadi dan allebei”

Volgens clubwatcher Rik Elfrink lijkt er deze woensdag een definitieve ontknoping te komen aan de contractsoap rond Isaac Babadi. Alle seinen voor verlenging staan, na maandenlang gesteggel en interesse van veel andere clubs (waaronder Feyenoord), inmiddels op groen, zo lijkt het.

PSV lijkt toptalent Isaac Babadi dan tóch binnenboord te houden

“De transfervrije status van Babadi deze zomer, maakte hem een zeer gewilde speler”, weet journalist Marco Timmer van Voetbal International. “PSV ligt echter nog altijd op polepositie en na een laatste tegenvoorstel van hun kant bevestigt één van de agenten van Babadi dat het nog niet helemaal rond is, maar dat de zaken in een zeer goede richting gaan en dat de intentie is om deze week witte rook te melden.”

“PSV dient dan wél akkoord te gaan”, gaat Timmer verder. “Gebeurt dit en de laatste plooien worden gladgestreken dan komt er voor de club en de speler een gelukkig einde aan een ongelukkige soap die veel te lang duurde. Uiteindelijk winnen PSV en Babadi dan allebei. De Eindhovenaren houden een groot talent binnenboord die de club sportief kan helpen en die de club in de toekomst wellicht financieel veel kan opleveren, terwijl Babadi zich onder Bosz kan doorontwikkelen richting de topspeler die er wellicht in hem schuilt.”

Al concludeert Timmer tot slot wel: “Dat er echter voldoende huiswerk voor beide partijen schuilt in deze veel te moeizame onderhandelingen, dat hebben de afgelopen maanden wel bewezen.”

Dit is het beste voor Babadi zelf

  • Eens
  • Oneens
749+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie