‘UEFA laat Vitesse in onzekerheid’

Foto: ‘UEFA laat Vitesse in onzekerheid’

Vitesse weet nog altijd niet of het nou al door is naar de knock-outfase van de Conference League, want de UEFA heeft nog niet besloten of de beslissende wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Stade Rennes later alsog gespeeld moet worden.

Vorige week werd die clash geannuleerd wegens een corona-uitbraak bij de Londenaren, die aan een zege op de Fransen genoeg hebben om over Vitesse heen te wippen in de poule. Omroep Gelderland schrijft nu: “Vitesse hoeft niet te hopen op een spoedig besluit van de UEFA over het doorgaan van de Arnhemse ploeg in de Conference League.” Tegenover het regionale medium heeft de voetbalbond namelijk laten weten dat er zelfs nog geen datum is geprikt voor een overleg over de zaak.

“De UEFA zegt dinsdagmorgen dat er nog geen datum is vastgesteld voor de bijeenkomst van de Control, Ethics and Disciplinary Body (CEDB). Die CEDB moet namelijk een oordeel vellen over de gevolgen van het niet doorgaan van de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Stade Rennais”, vervolgt Omroep GLD.

Getreuzel

“De UEFA kwam eerder met het nieuws dat Tottenham die wedstrijd niet kan inhalen, maar of de ploeg nu een reglementaire 3-0 nederlaag als straf krijgt, moet dus nog worden besloten. Mocht dat het geval zijn, is Vitesse door in Europa. Wanneer dat wordt besloten is dus nog niet duidelijk. De UEFA zegt dat te communiceren wanneer dat duidelijk is. Mocht Vitesse doorgaan, dan speelt de ploeg in februari tegen Rapid Wien, zo bleek gister bij de loting.”

Verslaat Vitesse Sparta deze week in de beker? De odd is 1.53!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Denk jij dat Vitesse uiteindelijk door zal gaan?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
78+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie