‘Twente wil zich wéér versterken met Ajacied’

Foto: ‘Twente wil zich wéér versterken met Ajacied’

FC Twente is bezig om Anass Salah-Eddine naar Enschede te halen. De Ajacied werd afgelopen seizoen al gehuurd door de ploeg van trainer Joseph Oosting. De clubs zijn er onderling al uit, maar Twente moet nog wel een akkoord zien te vinden met Salah-Eddine.

‘Salah-Eddine kan terugkeren bij FC Twente’

FC Twente en Ajax naderen een akkoord over Salah-Eddine. Volgens Voetbal International zijn de twee clubs er samen wel uit, maar ligt de bal nu bij de speler. De 22-jarige linksback moet zelf nog akkoord gaan met een bod van FC Twente. Salah-Eddine begon dit seizoen als een talent die zijn kans leek te grijpen. Na de opkomst van Ar’Jany Martha zakte de linkspoot enorm in de pikorde van trainer John van ‘t Schip. Momenteel lijkt Salah-Eddine de derde keus te zijn onder de oefenmeester. Ajax wil dus meewerken met het vertrek van de speler. Het contract van de talentvolle back loopt nog tot medio 2025.

VI geeft aan dat de transfer van Salah-Eddine ervoor zal gaan zorgen dat Ajax uiteindelijk Julian Rijkhoff binnen haalt. Er moest namelijk eerst een speler vertrekken, voordat er iemand kon worden aangetrokken. De komst van Salah-Eddine zal betekenen dat FC Twente dit seizoen al drie keer zaken heeft gedaan met Ajax. Naci Ünüvar werd op huurbasis aangetrokken en Youri Regeer kwam over voor een bedrag onder de miljoen euro.

Tegenvallend jaar bij Ajax

Salah-Eddine kreeg 89 minuten in de eerste wedstrijd tegen Heracles Almelo en was met een assist belangrijk in de 4-1 overwinning. Sinds die openingswedstrijd van het seizoen zakte zijn speeltijd. Op 25 november kreeg hij voor het laatste wat minuten in de Eredivisie. Een overstap naar Twente lijkt een logische stap voor de linksachter. Afgelopen seizoen speelde hij namelijk op huurbasis in Enschede.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie