Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Twente wil graag verder met Brenet: “Maar we hebben een bepaalde afspraak”

Foto: Twente wil graag verder met Brenet: “Maar we hebben een bepaalde afspraak”

FC Twente hoopt Joshua Brenet binnenboord te houden. Dat zegt technisch directeur Jan Streuder, terwijl de rechtervleugelverdediger aangaf te mikken op een buitenlandse move in de zomer.

Brenet hoopt op nieuw buitenlands avontuur

De 29-jarige Brenet staat nog een jaar onder contract in de Grolsch Veste, maar hoopt op een transfer. Hij heeft twee sterke seizoenen achter de rug in Enschede. “Met Brenet hebben we een bepaalde afspraak”, wordt Streuer geciteerd door Twente Insite. “Hij heeft verlengd, maar wel met het idee om mee te werken aan een transfer dit jaar.” De bestuurder was zeer te spreken over het niveau van de Limburger. “Verleden jaar deed hij het al goed en hij heeft het dit seizoen ook heel goed gedaan.”

Brenet verlengde zijn contract in 2022 voor twee jaar. “Hij had ook niet kunnen bijtekenen. Maar we willen hem wel graag houden, want hij heeft specifieke kwaliteiten, met name het aanvallende, dat is er heel goed uitgekomen”, stelt Streuer.

“Van de ene club naar de andere”

De directeur vraagt zich af of Brenet er goed aan doet om naar het buitenland te vertrekken. “Hij is ook een speler die altijd onderweg is. Die gaan van de ene club naar de andere. Ze willen allemaal meer gaan verdienen en noem maar op. Vaak gaan spelers dan naar een mindere club”, besluit Streuer.

Scoort Brenet tegen Ajax?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Doet Brenet er goed aan om weer naar het buitenland te gaan?

  • Ja, gaat daar zeker slagen
  • Nee, lekker bij Twente blijven
104+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie